Pogoji uporabe

Namen teh splošnih pogojev uporabe je določiti pogoje uporabe moje spletne strani hujsanje.blog.

Izjavljam, da spoštujem vašo zasebnost in da bom vaše podatke skrbno varovala, brez vaše privolitve pa jih ne bom posredovala tretji osebi oziroma jih uporabila v druge namene.

Ker na tej spletni strani obstajajo določene povezave na druge spletne strani, ki niso v nikakršni povezavi z mojo, ne prevzemam nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh. Prav tako ne odgovarjam za morebitne napake, ki so posledica posredovanja napačnih podatkov ob registraciji ali prijavi.

Varovanje osebnih podatkov in piškotki

Kot upravljavec osebnih podatkov se zavezujem varovati osebne podatke, ki mi jih posredujete.

Moja spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki so naložene na vaš računalnik. Tako vas lahko spletna stran prepozna, ko se vrnete nanjo, piškotki pa se uporabljajo tudi za zagotavljanje čim boljše uporabniške izkušnje. Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov, ne bom posredovala tretjim osebam.

Uporabnik lahko piškotke z določenimi nastavitvami briše, izključuje oziroma jih pogojno uporablja, a posledično uporabnik ne bo mogel uporabljati vseh funkcij spletišča v polni meri. V osnovi so brskalniki nastavljeni tako, da piškotke sprejemajo, zavračajo pa nastavljanje piškotkov, ki ne izvirajo iz področja, zapisanega v naslovni vrstici brskalnika.

Upravljavec lahko osebne podatke, ki jih je uporabnik posredoval v postopku registracije, povezuje s podatki, ki so shranjeni v piškotku. Upravljavec lahko podatke, ki jih proizvajajo piškotki, ločeno ali v kombinaciji s posredovanimi osebnimi podatki uporabnika, uporabi za ovrednotenje uporabe spletne strani, za izdelavo poročil o aktivnostih internetne strani, statistične analize podatkov.

Avtorske pravice

Vsebine, objavljene na tej spletni strani, so moja last in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, morajo pa se ohraniti vsa opozorila o avtorskih pravicah in se ne smejo prepisovati ali kako drugače razširjati. Vsebine so zgolj informativne narave.

Za vse odločitve in dejanja, ki jih bralec stori na podlagi prebranih vsebin na moji spletni strani, ne prevzemam nobene odgovornosti.